april 2, 2019 Lars Gregersen

“GLiMT” på Bilbao International Literature Festival

Den 2. april åbner GLiMT Gutun Zuria, Bilbaos Internationale Literaturfestival. 

Fra den 2. til 6. april 2019 vil Bilbaos berømte kulturcenter Azkuna Zentroa være vært for den internationale litteraturfestival Gutun Zuria. I dette unikke arkitektoniske mesterværk er GLiMT blevet udvalgt til at optræde ved festivalens åbningsceremoni.

Derefter vil GLiMT præsentere en tilpasset udgave af forestillingen “Sisyphus Ascending”, skabt specifikt til denne begivenhed, for at omfavne festivalens ånd, hvor årets tema vil være “Kunsten at fortælle kunst”.

GLiMT vil også deltage i andre begivenheder i løbet af festivalen, og gøre brug af de utallige scenografiske muligheder i kulturcentret.

Denne vigtige begivenhed i Bilbaos kulturliv vil også gøre det muligt for publikum at opdage værker af lokale og internationale forfattere gennem samtaler, konferencer og workshops, samt gennem en lang række multidisciplinære kunstneriske aktiviteter.

Læs mere om “Gutun Zuria” og “Azkuna Zentroa” her.

Læs mere om forestillingen “Sisyphus Ascending” her.

Kontakt GLiMT Amager