…2 minutter, og vi åbner!

Kærligheden kommer på prøve, når det umage par Lola og Bruno skal have de sidste detaljer på plads, inden de skal åbne dørene til deres nye café ”Bar Bruno”.

Premiere: 2004. Varighed: 55 min.
En ny-cirkus forestilling for både indendørs teatre og udendørs scener.
Dedikeret til Sol Espinoza, en nær ven.

Misforståelserne flyver gennem luften, når den praktiske Bruno og den lidenskabelige Lola, hver med deres dagsorden alligevel forsøger at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Tiden er knap! Caféen skal åbne om et par timer – så Brunos praktiske væsen kommer til sin ret, når der skal jongleres med hammer, søm og støvsuger.

Men det er også det umage pars bryllupsdag. Mens Bruno kæmper med det praktiske, kæmper Lola for at få Bruno til at huske det, der er vigtigst for hende, nemlig deres nærkedag.

Hvad vi ser forvandles til poesi, og ordene mister deres mening i en akrobatisk udfoldelse, hvor diverse sceneformer bliver kombineret for at vise at kærligheden kan overvinde selv de mest utrolige prøvelser og vanskelige forhindringer.

…2 minutter, og vi åbner! har spillet med succes på teatre og teaterfestivaller i hele Europa. Herhjemme i Danmark har den blandt andet spillet på Odsherred Teater, Teatret Møllen, Baltoppen Teater, Passagefestival og festivalen Lys over Lolland.

Pressen skrev:

”Nogle forestillinger sniger sig langsomt ind i hjertet, men når de så er der, forlader de dig ikke. Sådan var det med Teatro Glimt på Sestri Levante Festivalen”
Il Secolo XIX (Italien)

“Line- og tangodansende humoristisk underholdning, mens Teatro Glimt på artistisk vis kives på højt niveau”
Berner Zeitung (Schweiz)

“En sydende frisk og underholdende forestilling der får alle til at holde vejret, når Camila-Lola, hængende fra toppen af en pyramide i to stykker stof, danser hendes sugestive og sensuelle smidighedsdans”
Libertá (Italien)

Galleri

Kontakt GLiMT Amager