Det sidste Måltid

Hvordan endte vi her?

Vi er blevet inviteret til et sidste måltid. Vi ved ikke rigtig hvorfor, eller hvad der sker efter dette, men vi er her af en grund.

Siddende ved langborde oplever vi det sidste måltid udfolde sig, og gennem betagende cirkusnumre og live lyddesign udfolder fem af gæsternes historier sig. Gennem disse historier lærer vi at forstå deres baggrunde, hvorfor de kom til dette sidste måltid, og vi bevidner deres reaktioner, når de indser konsekvenserne af deres handlinger. Vi begynder at forstå, at vi selv er involveret i dette, og vores egne historier smelter sammen med oplevelsen.

Siddende til bords med ​​artisterne er spændingen synlig. Hvordan er vi endt her, og hvad vil vi gerne udrette, inden vi skilles? Gennem performernes sammenfiltrede historier bliver vi i stand til at reflektere over vores egen situation og selvdestruktive vaner.

Med akrobatik, fysisk teater, dans, live musik og masser af humor bliver publikum ført ind i en helt speciel atmosfære, hvor alt og intet kan ske… hvorfor ikke? Ingen af os vil nogensinde se hinanden igen.

Det sidste måltid er ikke madteater, men i løbet af forestillingen er der en række serveringer. Ikke nødvendigvis mad, men serveringer, der alle spiller sammen med karakterernes historier gennem syn, hørelse, smag og lugt.

Anmelderne skrev:

”Det er vanvittig morsomt, ekvilibristisk nonchalant eksekveret, poetisk og lidt unheimlich” – ★★★★★ Anne Liisberg, Iscene, 11. marts 2024

”…som et sus og en manifestation af, at vi alle har menneskelige kampe at kæmpe, drømmer om noget og at vores drømme kan blive forløst. Og alt det videregiver de fem medvirkende via en sanselig, overraskelsesfyldt og kropslig cocktail af lys, lyde, former og bevægelser i rummet.” – Kirsten Dahl, Teateravisen,17. marts 2024

DATO 8. – 22. februar 2025 kl. 19:30

STED Maskinhallen, Sundholmsvej 28A

ALDERSGRUPPE Fra 14 år og op

BILLETTER: 40 – 165 kr

Det sidste Måltid er en co-produktion mellem GLiMT AMAGER og Dynamo Workspace.

Medvirkende: Fridamy Roth, Karl Dahl, Ambre Ros, Antoine Dupeyrot, Lars Lindegaard Gregersen
Iscenesætter: Lars Lindegaard Gregersen
Co-Komponist: Camilla Bang
Lysdesigner: Martin Danielsen
Kostumer: Camila Sarrazin
Dramaturgisk konsulent: Joen Højerslev
Konsulenter: Gry Lambertsen og Rune Vadstrøm
Instruktørassistent og koreografisk arbejde: Liv Mikaela Sanz

KØB BILLET

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst og Københavns Kommune

Kontakt GLiMT Amager