GLiMT af en kabaret

Med “et GLiMT af en Kabaret” har GLiMT udforsket lyn-processer, og taget spændende temaer under behandling. Vi har udfordret publikum og performere, og vist en ny type Kabaret.

Koncept

Tag 6 vidt forskellige kunstnere, 1 instruktør, 1 tema, 1 scene eller andet rum, tilsæt 5 øvedage, og du har opskriften på en helt usædvanlig og ekstraordinær kabaret, som indeholder alt fra akrobatik, dans, musik og stand-up til mime, flamenco og ren og skær humor.

Temaer

I løbet af sæsonen 08/09/10 har GLIMT præsenteret fire forskellige kabareter. Hver kabaret har haft sit eget tema, sin egen instruktør og 6 særligt udvalgte kunstnere.

Den første kabaret “Grotæstetik – Det Groteskes Æstetik” blev præsenteret på Kaleidoskop K1 i København den 20. og 21. december 2008.

Grotæstetik har siden været på turné til Stevns, Sønderborg og Lys over Lolland.

Den anden kabaret – “Alene Sammen” blev bestilt af Metropolis 2009 Festival, og fandt sted i i Tietgenkollegiets runde gård (august 2009).

Den tredje kabaret – “The Climate Acts” kommenterede ændringerne i vores globale miljø og opsat i oktober 2009 i Prøvehallen, og spillede derefter til Københavns Kulturnat i European Environment Agency.

Den fjerde – og foreløbig sidste – Kabaret “Når Sandet Skrider”, blev bestilt af Stockholms Kulturfestival og opsat i Stockholm i august 2010. Den omhandlede det dansk – svenske forhold.

Kontakt GLiMT Amager