Hidden Spaces

Dansere og artister bruger byen og naturen som et levende kanvas og levendegør vores tankeeksperimenter om kontrasterne og kompleksiteten i forholdet mellem os og vores byarkitektur.

 

HIDDEN SPACES er en stedsspecifik og performativ lydvandring, iscenesat specielt til Ørestad og Amager Naturpark i forbindelse Arkitekturåret 2023. Forestillingen af iscenesat af Camila Sarrazin, med nykomponeret musik af Henriette Groth.

Forestillingen er en undersøgelse af de rum vi har skabt i byen og hvordan rammer der er skabt påvirker menneskers sociale liv. Hvor og hvordan inviterer det urbane dets beboere til at bruge byrummet – og lykkes det?

En performativ guide fører publikum på vandringen, alt imens artister, fysiske performere, musikere og dansere skaber tableauer der sætter kontrasten mellem den urbane arkitektur og naturen på spidsen.

Hidden Spaces er et sonisk mulighedsrum, der søger at vække tilskuerens eget poetiske blik og understøtter vandringens tilstand af åben opmærksomhed. Til tider kan lyden skabe et intimt rum for publikum, og skifte så musikken i stedet er med til at skabe et stort og vidt rum, hvor publikum kan opleve lyden som befinde langt væk fra.

På den måde er det auditive rum med til at forme publikums oplevelse af deres egen kropslige placering i de forskellige miljøer. Ved at lege med grænsen mellem den komponerede musik, lydeffekter og de reallyde, der live tilføres i publikums høretelefoner, kan grænsen mellem scenekunst og tilskuer derfor langsomt blive udvisket.

 

Forestillingen har premiere d. 8. Juni 2023, og spiller indtil d. 24. Juni 2023.

KØB BILLET

Forestillingen er støttet af: Amager Vest Lokaludvalg, Københavns Kommunes Scenekunstudvalg, Statens Kunstfond Komponiststøtte, Dansk Komponistforening, Lemvigh-Müller Fonden, William Demant Fonden, Louis-Hansen Fonden

 

 

Kontakt GLiMT Amager