Ung i Urbanplanen

KULTURNAT 2023:
Ung i Urbanplanen – oplev Amagers ungdom i en medrivende lydvandring

Vil du gerne komme tæt på de unge, der bor og lever i Urbanplanen? Så har du chancen for at deltage i en særlig lydvandring, hvor du får et indblik i deres historier og hverdage. Du får udlånt høretelefoner, som spiller en lydkulisse, der passer til de steder, du går forbi. Du hører de unges stemmer, tanker og følelser, mens du udforsker det mangfoldige boligområde.

Lydvandringen varer ca. 45 minutter og starter fra Urmagerstien 26. Der er fire ture i løbet af aftenen: kl. 18, 19.15, 20.30 og 21.45. Der er begrænset antal pladser på hver tur (maks 20 personer), så det er en god idé at tilmelde dig på forhånd. Du kan tilmelde dig her, hvor du også kan finde mere information om projektet Ung i Urbanplanen. Venligst meld fra igen, så der er plads til andre tilmeldte, hvis du ikke har mulighed for at nå frem.

BUS:

Nr. 33 mod Dragør Stationsplads eller Vestamager – 9 stop fra Rådhuspladsen. 100 meter fra busstoppestedet på Englandsvej. Afgang hvert 20. minut. Frem til kl. 23.

Mulighed for rickshaw-service mod og fra DR-byen.

MØDESTED Udenfor Solvang Bibliotek, Urmagerstien 26 (10 min før afgang)

Reserver plads!
LINK TIL BILLETTO:

18:00
https://billetto.dk/e/kulturnatten-ung-i-urbanplanen-reservation-billetter-881580

19:15
https://billetto.dk/e/kulturnatten-ung-i-urbanplanen-reservation-billetter-881626

20:30
https://billetto.dk/e/kulturnatten-ung-i-urbanplanen-reservation-billetter-881651

21.45
https://billetto.dk/e/kulturnatten-ung-i-urbanplanen-reservation-billetter-881656

VED SPØRGSMÅL: SMS spørgsmål til 50925100.

Guidet lydvandring gennem Urbanplanen

Kom med på en inspirerende gåtur i Urbanplanen med denne lydvandring. Via høretelefoner bliver du guidet rundt i området, som forvandler sig for dig, når lyd og omgivelser smelter sammen. Gennem lydsporet møder du kvarterets yngre beboere, som fortæller historier fra deres liv og hverdag i et af Københavns mest sammensatte boligområder, hvor fællesskab, konflikter, frygt, venskaber, håb og drømme folder sig ud i alle sine nuancer.

Udefra set virker Urbanplanen som et lukket storbyområde, men når du først bevæger sig indenfor, bliver det tydeligt, at det i højere grad minder mere om en stor mangfoldig landsby, der har sin helt egen særlige arkitektur – en arkitektur du først forstår og sætter pris på, når du kommer helt tæt på.

De unge, der vokser op i Urbanplanen, har mange fælles referencer – alle har de et forhold til boldbanen, Remiseparken, skaterbanen, Bonderen osv. Gennem deres minder fra disse steder får vi indblik i, hvad der optager dem, og hvordan deres liv udfolder sig i Urbanplanen.

 

Arrangeres i samarbejde med Amagerplanen

Kontakt GLiMT Amager