Ung i Urbanplanen

Guidet lydvandring gennem Urbanplanen

Kom med på en inspirerende gåtur i Urbanplanen med denne lydvandring. Via høretelefoner bliver du guidet rundt i området, som forvandler sig for dig, når lyd og omgivelser smelter sammen. Gennem lydsporet møder du kvarterets yngre beboere, som fortæller historier fra deres liv og hverdag i et af Københavns mest sammensatte boligområder, hvor fællesskab, konflikter, frygt, venskaber, håb og drømme folder sig ud i alle sine nuancer.

Udefra set virker Urbanplanen som et lukket storbyområde, men når du først bevæger sig indenfor, bliver det tydeligt, at det i højere grad minder mere om en stor mangfoldig landsby, der har sin helt egen særlige arkitektur – en arkitektur du først forstår og sætter pris på, når du kommer helt tæt på.

De unge, der vokser op i Urbanplanen, har mange fælles referencer – alle har de et forhold til boldbanen, Remiseparken, skaterbanen, Bonderen osv. Gennem deres minder fra disse steder får vi indblik i, hvad der optager dem, og hvordan deres liv udfolder sig i Urbanplanen.

 

DATOER  30. august, 14. september og 12. oktober kl. 17.30

MØDESTED Udenfor Solvang Bibliotek, Remisevej 14 (10 min før afgang)

ALDERSGRUPPE Fra 14 år og op

 

Arrangeres i samarbejde med Amagerplanen

Kontakt GLiMT Amager