GLiMT AMAGER PROGRAMINFO

Gregarious af Soon Circus Company (SE/ES)
Gregarious er et imponerende anti-heroisk studie af sportens menneskelige side. Forestillingen befinder sig et sted mellem konkurrenceånd og broderskab – holdånd mod rivalisering. Baseret på deres eget venskab har de to artister lavet en moderne cirkusperle proppet med charme, energi og masser af humor. Med deres overlegne styrke, spektakulære scenarier og vittige indslag, undersøger de venskab og menneskelighed indenfor sportens verden.

Mødested og tidspunkt: Boldbanen i Remiseparken kl. 11.00 – 12.00 

Soon Cirkus Company består af Nilas Kronlid (SE) og Manel Rosés (ES) 

GLiMT af en kabaret af GLiMT Amager
Kom og oplev fantastisk akrobatik og artisteri når GLiMT Amager spiller op til GLiMT af en kabaret. Kabareten består af en unik sammensætning af dygtige artister, der slår sig løs i trapez, håndstand, klovnerier og akrobatik.   

Mødested og tidspunkt: Soppebassinet i Remiseparken kl. 13.30 – 14.15 

Cirkusworkshop  
Kom og lær cirkusakrobatik med akrobater fra GLiMT Amager. Der undervises i klassiske cirkusdiscipliner som parakrobatik, trapez m.m.  Workshoppen henvender sig til børn og unge, der interesserer sig for cirkus, scenekunst og bevægelse, og som har lyst til selv at afprøve cirkusdisciplinerne, de lige har set i den forudgående cirkusforestilling. De professionelle cirkusartister guider igennem workshoppen, der ikke kræver andet end lidt gåpåmod.  

Mødested og tidspunkt: Soppebassinet i Remiseparken kl. 14.15 – 15.00 

Danseakrobatik ved klatrestativet
Kom og oplev leg, akrobatik og dans, når en moderne cirkusartist svinger sig igennem det snørklede klatrestativ i Remiseparken. Clemence de Felice (F) er uddannet moderne danser og cirkusartist, og har specialiseret sig indenfor danseakrobatik. Det lange sølvklatrestativ i Remiseparken udgør en ny og spændende udfordring i hendes rejse gennem akrobatikkens univers, og der er garanti for god underholdning, når hun går i ét med klatrestativet, akkompagneret af fede trommerytmer. 

Mødested og tidspunkt: Sølvklatrestativet i Remiseparken (V. skaterbanen) kl. 12.30 – 12.40 og 15.30 – 15.40 

Vi håber, at se jer til en sjov og festlig dag. HUSK! Alle arrangementer er gratis, så tag dine venner under armen og få en fed dag sammen med GLiMT Amager til URBANfest23.

GLiMT Amagers aktiviteter ved URBANfest23 er støttet af Statens Kunstfond og Amager Vest Lokaludvalg

Kontakt GLiMT Amager